Loading...
PPL_Theorie_512a0dd0787ee.jpg

Luchtvaartwetgeving

Fabrikant Bas Vrijhof
42,00 €
Verkoopprijs met korting:
Korting
3-5d.gif
Bas Vrijhof: Luchtvaartwetgeving en Operationele procedures (nieuwste druk 2019)
Bevat de leerstof voor het PPL theorie-examen Air Law; ook de bijbehorende leerdoelen van Operational Procedures zijn in dit boek opgenomen.
Het boek geeft een overzicht van alle relevante luchtvaartwetgeving. Het is uiteraard ook geschikt voor mensen die hun kennis op dit gebied willen opfrissen of bijhouden.
Om het boek up-to-date te houden, verschijnt regelmatig een nieuwe, bijgewerkte druk.
De inhoud richt zich in eerste instantie op de benodigde leerstof voor het PPL(A) en PPL(H). Voor ballonvaarders (CPL-FB) is er nog aanvullende regelgeving; deze staat vermeld in het deel Theorie voor Ballonvaarders.


13e druk (2019)

Voorschriften

altWie dacht te leren vliegen om zo vrij als een vogel te kunnen zijn, had even niet aan de luchtvaartwetgeving gedacht. Het aantal verkeersregels valt op zich nog wel mee: rechts heeft voorrang, net als vliegtuigen in nood, en u mag niet al te laag vliegen. Maar u wordt ook geacht te weten hoe het luchtruim in elkaar zit, waar uw wel en niet mag vliegen, of alleen onder bepaalde voorwaarden. Dit vak gaat dan ook voor een groot deel over andere zaken: wat zijn uw wettelijke verantwoordelijkheden als gezagvoerder, wat zijn uw wettelijke plichten tijdens de voorbereiding en planning van een vlucht, welke uitrusting moet het vliegtuig hebben, en wat zijn uw rechten en plichten bij het contact met een verkeersleider.

U kunt bij Banair ook terecht voor

Heeft u vliegtuig onderhoud nodig? Wilt u een vliegtuig verkopen? Banair helpt u verder! Bekijk ook de handige video's over aangeboden producten.

Banair op Facebook

Algemene voorwaarden

Alle prijzen op de website zijn Inclusief BTW of anders weergegeven. 

Banair, gevestigd te Eelde
KVK NR.: 011236430000
BTW NR:
Rekeningnummer:
BIC: RABONL2U

Download hier de
 Algemene voorwaarden
 Annuleer- en retourvoorwaarden

Support Center

  • Headset reparaties:
    Snel, vakkundig en niet te duur

    Tel: +31-612-299314

Verzending artikelen

logo postnl

Wij verzenden artikelen per PostNL Pakketpost en tegen de standaard PostNL tarieven. Voor handling en verpakking berekenen wij een kleine toeslag. 

Betaalmogelijkheden

ideal logo

PayPal

Pinnen, ja graag

Een Paypal rekening is niet nodig.
Let op: Bij Paypal betalingen betaalt u een toeslag. IDEAL overschrijvingen zijn gratis.

Log in

create an account