Loading...
Dulon_1_2_5048521a2620d.jpg

Dulon 1&2

Fabrikant Dulon
21,50 €
Verkoopprijs met korting:
Korting
2-3d.gif
 
 
 

Professionele Poetsproducten voor iedereen

Dulon ontwikkelde diverse unieke onderhoudsproducten voor de auto. Te gebruiken voor wassen en reinigen tot en met poetsen en beschermen. Alle producten zijn van top kwaliteit en zeer gemakkelijk in het gebruik. Dulon 1&2, één van de unieke producten van de automotive-lijn, is een 2 componenten pantser voor vliegtuigen, auto’s, campers, caravans, motoren etc. Bijzonder geschikt voor gebruikte auto's.

 
 
 
 
 
 
 
Dulon 1 en 2, het unieke 2 componenten beschermingssyteem voor uw auto . Dulon 1&2 is uitermate geschikt voor oudere lakken. Dulon I&2 bestaan uit hoogwaardige grondstoffen welke in de ruimtevaart-industrie ontwikkeld zijn. Om het aanbrengen te vereenvoudigen zijn beide komponenten tot een vloeibare substantie verwerkt.
 
 
 
   

Dulon 1+2 lak-protector.

Dulon 1 en 2, het unieke 2 componenten beschermingssyteem voor uw vliegtuig. Dulon 1&2 bestaan uit hoogwaardige grondstoffen welke in de ruimtevaart-industrie ontwikkeld zijn. Om het aanbrengen te vereenvoudigen zijn beide komponenten tot een vloeibare substantie verwerkt. In tegenstelling tot wax, welke het oppervlak vet en statisch maakt, blijft na het aanbrengen van Dulon 1 & 2 een moleculair netwerk achter dat vuilaanhechting en verkleuring helpt voorkomen en een ongekende hoogglans garandeert.

 

Gebruiksaanwijzing Voorreinigen , licht aanbrengen dulon 1 met een vochtige spons, laten drogen tot een witte waas ontstaat, aanbrengen dulon 2 op dulon 1 met een vochtige spons, laten drogen tot een witte waas onstaat, uitpoetsen. Verpakking 2x200ml (200ml dulon 1 en 200ml dulon 2) Toepassing personenauto's, caravans, campers, motorfietsen,vrachtauto's, bussen,vliegtuigen.

U kunt bij Banair ook terecht voor

Heeft u vliegtuig onderhoud nodig? Wilt u een vliegtuig verkopen? Banair helpt u verder! Bekijk ook de handige video's over aangeboden producten.

Banair op Facebook

Algemene voorwaarden

Alle prijzen op de website zijn Inclusief BTW of anders weergegeven. 

Banair, gevestigd te Eelde
KVK NR.: 011236430000
BTW NR:
Rekeningnummer:
BIC: RABONL2U

Download hier de
 Algemene voorwaarden
 Annuleer- en retourvoorwaarden

Support Center

  • Headset reparaties:
    Snel, vakkundig en niet te duur

    Tel: +31-612-299314

Verzending artikelen

logo postnl

Wij verzenden artikelen per PostNL Pakketpost en tegen de standaard PostNL tarieven. Voor handling en verpakking berekenen wij een kleine toeslag. 

Betaalmogelijkheden

ideal logo

PayPal

Pinnen, ja graag

Een Paypal rekening is niet nodig.
Let op: Bij Paypal betalingen betaalt u een toeslag. IDEAL overschrijvingen zijn gratis.

Log in

create an account