Loading...
  • Betaal met IDEAL (gratis)
  • Veilig winkelen
  • Headset inruil/inkoop

ICAO Visual NL 2021 gelamineerd

Fabrikant LvnL
12,00 €
Verkoopprijs met korting:
Korting
Visual Netherlands 2021 gelamineerd

Gelamineerde uitvoering!

De nieuwe 2021 kaart is nog niet aanwezig u kunt deze altijd vooruit bestellen geeft u dat even aan op uw bestelling!

 

Let op Leverbaar medio Juni

 

Ter informatie en met dank aan AOPA treft u onderstaand een artikel uit hun laatste nieuwsbrief inzake de actualiteit van de VFR vliegkaart.
Op het voorzittersoverleg van enkele weken geleden werd nog eens benadrukt dat Nederland ca. 5.000 gebrevetteerde vliegers heeft maar dat er jaarlijks maar ca. 1.500 VFR kaarten worden verkocht.
Deze kaart is bij BanAir-Pilotshop "verkrijgbaar" (hoe makkelijk wilt u het hebben) dus laten wij er als Vliegers voor zorgen dat we dit goed voor elkaar hebben.

Zorg voor een actuele vliegkaart
De discussie over de geldigheid van elektronische kaarten zingt al een tijd rond op de internet fora. Dat was voor ons aanleiding om ILT te vragen hoe het nu zit. Het is eenvoudig: je moet een actuele vliegkaart bij je hebben, er is niet vastgelegd dat deze op papier gedrukt moet zijn. ILT stelt wel dat de kaart een goedgekeurde uitgave moet zijn en aantoonbaar courant is. Een foto van de kaart met je smartphone maken voldoet niet aan deze criteria. Voorts zal in geval van een elektronische kaart de beschikbaarheid geborgd moeten zijn, dus zorg voor een reserve kaart bij stroomuitval of ander systeemfalen. ILT zal ons nog doorgeven wat de minimale beeldschermafmetingen zullen zijn. Het grote voordeel van elektronische kaarten is de voortdurende actualiteit van de gegevens. Het bijhouden van de pencorrecties is archaïsch, maar nog steeds een verplichting die bijna niet meer uitvoerbaar is.
Bron: AOPA

U kunt bij Banair ook terecht voor

Heeft u vliegtuig onderhoud nodig? Wilt u een vliegtuig verkopen? Banair helpt u verder! Bekijk ook de handige video's over aangeboden producten.

Banair op Facebook

Algemene voorwaarden

Alle prijzen op de website zijn Inclusief BTW of anders weergegeven. 

Banair, gevestigd te Eelde
KVK NR.: 011236430000
BTW NR:
Rekeningnummer:
BIC: RABONL2U

Download hier de
 Algemene voorwaarden
 Annuleer- en retourvoorwaarden

Support Center

Headset ter reparatie aanbieden:

Graag naar.

Banair
Postbus 66
9765 ZH Paterswolde

  • Headset reparaties:
    Snel, vakkundig en niet te duur

    Tel: +31-612-299314

Verzending artikelen

logo postnl

Wij verzenden artikelen per PostNL Pakketpost en tegen de standaard PostNL tarieven. Voor handling en verpakking berekenen wij een kleine toeslag. 

Betaalmogelijkheden

ideal logo

Pinnen, ja graag

IDEAL overschrijvingen zijn gratis.

Log in

create an account