Loading...

Staat het er niet bij mail even voor een prijsopgave! Voor de theorie klik hier!

 • Betaal met IDEAL (gratis) en Paypal (toeslag)
 • Bij ons kunt u veilig winkelen
 • Alle prijzen zijn incl. BTW
 • Inkoop van uw oude headset (gangbare merken)
  Mail of bel ons
  +31-612-299314 /

Pilot/Flight training

Let op lesboeken en logboeken kunt u niet retourneren!

Nieuwe drukken 2019

Per 1 april 2019 wijzigen de leerdoelen voor de LAPL/PPL-theorie-examens. Vergeleken met de huidige leerdoelen zal de hoeveelheid lesstof voor de meeste vakken iets minder worden. Omdat er niet of nauwelijks nieuwe onderwerpen bij komen, zijn de huidige drukken ook nog bruikbaar voor de theorie-examens na 1 april.

Van alle boekdelen (m.u.v. Radiocommunicatie en Ballontheorie) zal rond half januari een nieuwe druk uitkomen die volledig is aangepast aan de nieuwe leerdoelen. Deze nieuwe drukken bevatten minder leerstof dan de huidige drukken, en zijn dus niet geschikt voor theorie-examens die vóór 1 april worden afgenomen.

Op een rijtje:
1.- Wil je vóór 1 april theorie-examens doen, schaf dan de huidige/'oude' drukken aan. Mocht je onverhoopt een keer zakken, dan zijn die drukken ook geschikt voor de examens na 1 april.
2.- Heb je de boeken al in huis, dan is er ook geen probleem: die blijven gewoon bruikbaar, ook na 1 april. In de loop van januari zal ik een lijstje op deze site zetten met per boek de onderwerpen die na 1 april niet meer bestudeerd hoeven te worden.
3.- Heb je nog niets aangeschaft, en weet je zeker dat je voor bepaalde vakken pas na 1 april theorie-examen gaat doen, wacht dan met de aanschaf van de bijbehorende boeken op de nieuwe drukken (verschijnen half januari).
4.- Bij het theorievak Radiocommunicatie verandert vrij weinig. Van dat boek verschijnt op korte termijn geen nieuwe druk.

U kunt bij Banair ook terecht voor

Heeft u vliegtuig onderhoud nodig? Wilt u een vliegtuig verkopen? Banair helpt u verder! Bekijk ook de handige video's over aangeboden producten.

Banair op Facebook

Algemene voorwaarden

Alle prijzen op de website zijn Inclusief BTW of anders weergegeven. 

Banair, gevestigd te Eelde
KVK NR.: 011236430000
BTW NR:
Rekeningnummer:
BIC: RABONL2U

Download hier de
 Algemene voorwaarden
 Annuleer- en retourvoorwaarden

Support Center

 • Headset reparaties:
  Snel, vakkundig en niet te duur

  Tel: +31-612-299314

Verzending artikelen

logo postnl

Wij verzenden artikelen per PostNL Pakketpost en tegen de standaard PostNL tarieven. Voor handling en verpakking berekenen wij een kleine toeslag. 

Betaalmogelijkheden

ideal logo

PayPal

Pinnen, ja graag

Een Paypal rekening is niet nodig.
Let op: Bij Paypal betalingen betaalt u een toeslag. IDEAL overschrijvingen zijn gratis.

Log in

create an account